skip to Main Content

We create your toilet party !

Consultancy

Consultancy

Een deskundige voorbereiding is de sleutel tot het succes en de winstgevendheid van een evenement. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat de kwaliteit van de sanitaire voorzieningen een significante impact heeft op de winstgevendheid van een evenement.

Een tevreden bezoeker blijft langer, geeft meer geld uit en komt de volgende keer weer. Een negatieve toiletervaring daarentegen kan de beoordeling van het gehele evenement in negatieve zin beïnvloeden.

Wetbox is gespecialiseerd in het leveren en verzorgen van sanitaire voorzieningen ten behoeve van de evenementenbranche.

Bijna 20 jaar ervaring in de branche stelt ons in staat om garant te staan voor het doen welslagen van een evenement op het gebied van de sanitaire voorzieningen.

De klant de complete sanitaire zorg uit handen nemen, dat is ons doel. En dat begint met gedegen advies.

Wij werken volgens een zelf ontwikkeld uniek systeem, waarmee wij aan de hand van een checklist advies op maat kunnen uitbrengen inzake het aantal benodigde sanitaire voorzieningen en een eventueel bijbehorend serviceprogramma.

Vervolgens bestaat de mogelijkheid om het aantal in te zetten voorzieningen in te tekenen op de festival plattegrond, zodat u een compleet overzicht krijgt van hoe uw toiletdorp(en) eruit gaan zien en hoeveel ruimte deze in beslag neemt / nemen.

Het uitbrengen van advies omtrent de in te zetten materialen, sanitair locaties, aan- en afvoer, service, styling, entertainment, milieu eisen, hygiëne richtlijnen en overige vraagstukken is een taak die wij graag op ons nemen.

Daarnaast is het mogelijk dat wij voorafgaand aan een evenement gezamenlijk met de organisator een bezoek brengen aan de sanitair locaties teneinde een totaaladvies uit te brengen.

    Mogen wij ook uw sanitaire zorg compleet uit handen nemen?

    De HeerMevrouw
    Back To Top