skip to Main Content

We create your toilet party !

Service

Service

Naast verhuur en consultancy van tijdelijke sanitaire voorzieningen biedt Wetbox tevens een compleet serviceprogramma aan.

Serviceteam

Waarom?
Tijdens een evenement maakt elke bezoeker vaak meerdere malen gebruik van het toilet. Men verwacht een hygienisch en verzorgd toilet. Een slechte toilet ervaring komt het imago van een evenement niet ten goede en blijft “hangen” bij de bezoeker. Wetbox neemt u de complete sanitaire zorg graag uit handen en biedt voor elk evenement een service op maat aan.

Serviceteam
Bij het huren van onze sanitaire voorzieningen kunnen wij een professioneel serviceteam leveren onder leiding van een of meerdere projectleiders. Het serviceteam is verantwoordelijk voor het continue schoonhouden van de toiletten, het aanvullen van toiletpapier, het toevoegen van luchtverfrisser en het houden van controle op de bezoekers die zich in de toiletgroep bevinden. Daarbuiten staat het serviceteam garant voor een gastvrije ontvangst van de toiletbezoeker.

Wetbox biedt al haar servicemedewerkers een gedegen interne opleiding aan, zodat zij optimaal kunnen functioneren .

Wij bieden onze servicemedewerkers aan op basis van een uurtarief of middels betaling per toiletgang van uw bezoekers.

Thema serviceteam
Het serviceteam, zoals hiervoor beschreven, is gekleed in herkenbaar tenue. Indien gewenst kunnen wij het serviceteam in aangepast tenue kleden in stijl van het evenement.

Tevens beschikken wij over servicemedewerkers met een entertainment opleiding. Zij dragen zorg voor een levendig optreden binnen de toiletgroep.

Wij hebben diverse standaard entertainmentprogramma’s, maar ook entertainment op maat is mogelijk.

Styling en inrichting
Wij werken met het standaard thema BEACH dat aangevuld kan worden met diverse modules, maar ook styling op maat in de kleuren of het thema van uw evenement is mogelijk.

Servicewagens

Bij de inzet van toiletcabines en urinoirs is het een optie om deze tijdens een evenement een keer te laten ledigen. Tevens is het mogelijk om tijdens het gehele evenement aanwezig te blijven met 1 of meerdere servicewagens voor permanente ledigingsservice. Wetbox beschikt over diverse speciaal op evenementen gerichte servicewagens. Deze worden bestuurd en bediend door professioneel opgeleid personeel.

    Mogen wij ook uw sanitaire zorg compleet uit handen nemen?

    De HeerMevrouw
    Back To Top